Sivut

perjantai 7. kesäkuuta 2013


Vihdoin tämä kämppä on kuosissa sisältä, taka piha tulee tod.näk vkl:n aikana kuntoon!

Ja nyt sitten esittelyä, valmiista Vellingimäestä! Väreinä kaikissa muissa huoneissa paitsi lasten, valkoinen, musta ja violetti.

ETEINEN:



LASTENHUONE NUM. 1: MERI & EMMI


 Tänne viel tulee pientä muutosta, tod.näk tuo sohva ei jää tuohon, ja lelu hyllyt tulee vierekkäin ja tuonne seinä hyllylle tarkoitus laittaa pehmoleluja :) Huone on nyt sellainen oikein pienten ihmisten huone :)

LASTENHUONE NUM. 2: MILLA JA TOPI


 Tänne viel verhot voi vaihtua, kuhan löydän oikein iskevät :D Mutta huone on nyt sellai koululaisten huoneen näköinen :)

KEITTIÖ:



Keittiö on oiekin mun mieleen, mahtu kunnolla aukoo ovia yms. Ja hyvin mahtui pieni pakastinkin tuonne :) Normi perheissä tuommosissa purkeis olis ehkä pastaa, keksei jne. Mutta meilläpä niissä on koirien herkut, koska kovasti temputetaan ja treenaillaan koirien kanssa, niin tuosta hyvä nappaa vähän namia taskuun :)

RUOKAILU TILA:


  Mä ite tykkään kovasti tästä, hyvin mahdutaan kaikki pöydän viereen syömään. Ja ei tosiaan ole keittiössä tiellä tuo pöytä. Ja nuista kukista kuva, koska siitä asti kun alotin finnmarilla harjottelun olen himoinnut nuita kukkia, ja nyt vihdoin niille tuli paikka mun kodissa. Ja tuossa seinällä on nyt tuo "Oma koti kullan kallis" texti, koska tää vaan on niiin koti <3

OLKKARI/MAKKARI:







Elikkäs tosiaan olkkari toimii nyt siis myös makkarina, en jaksanu sohvaa levittää kuvaa varten, mutta laitan "makkari" kuvan vaik kun esittelen taka pihaa kun se on valmis. Ja nyt pakko ihan sanoo, mutta olo huoneen iiiihan kaikki huonekalut on ala IKEA, on se vaan hyvä kauppa :D Ja toki meillä tuo finnmari näkyy vieläkin aika vahvasti :)

Nyt kämppä kuosissa, niin voidaan vaan ruveta nauttimaan kesästä ja maaseudun rauhasta, kyllä tää paikka vaan on niin meille <3



 
 
 

3 kommenttia:

  1. Vähänkö teillä on nyt makee kämppä! Vau! :D

    VastaaPoista
  2. Mistä noi ihanat kukkamatot on? Meillä vierashuoneeseen tulossa samantyyppinen tapetti kunhan tässä joutaa...

    VastaaPoista
  3. Noi pienemmät on Jyskistä ja iso sotkasta :) Ja kyl joo mäkin olen ihan tyytyväinen :)

    VastaaPoista